Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

BINOZ

  1. Home
  2. Courses
  3. BINOZ
  • Odwrócona klasa 1.2
    Odwrócona klasa 1.2
    • Prowadzący: dr inż. Gertruda Gwóźdź-Łukawska
    • Prowadzący: dr Ewa Maciejczyk
    • Prowadzący: dr Monika Potyrała
  • Odwrócona klasa 1.1
    Odwrócona klasa 1.1
    • Prowadzący: dr inż. Gertruda Gwóźdź-Łukawska
    • Prowadzący: dr Ewa Maciejczyk
    • Prowadzący: dr Monika Potyrała
  • Zakład Inżynierii Genetycznej Instytutu Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
    Zakład Inżynierii Genetycznej Instytutu Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
    • Prowadzący: mgr inż. Ewa Gromek
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: mgr Dorota Leo
    • Prowadzący: dr inż. Aleksandra Twarda-Cłapa
    • Prowadzący: mgr Anna Wiśniewska
  • INDYWIDUALIZACJA - KSZTAŁCENIE
    INDYWIDUALIZACJA - KSZTAŁCENIE
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Abramowicz-Moneta
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Berłowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Borowiecka
    • Prowadzący: mgr Gabriela Dróbkowska
    • Prowadzący: mgr Anna Kwaśniak
    • Prowadzący: mgr Beata Myszkorowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: lic. Joanna Smejda
    • Prowadzący: dr hab. inż. Beata Smolińska
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: mgr Marzena Trocińska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • RKS dokumenty
    RKS dokumenty
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Sebastian Borowski
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: Wiktoria Gerlicz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Krajewska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Kręgiel
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
    • Prowadzący: dr inż. Aleksandra Makowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Olga Marchut-Mikołajczyk
    • Prowadzący: Patrycja Modrzejewska
    • Prowadzący: prof. dr hab. Adriana Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Podsędek
    • Prowadzący: Aleksandra Popowska
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
    • Prowadzący: dr hab. inż. Beata Smolińska
    • Prowadzący: dr inż. Dorota Sosnowska
    • Prowadzący: Szymon Sroka
    • Prowadzący: Zuzanna Stankiewicz
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Rada Kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    Rada Kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr inż. Dorota Sosnowska
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Odwrócona klasa - szkolenie (ed 2)
    Odwrócona klasa - szkolenie (ed 2)
    • Prowadzący: dr inż. Gertruda Gwóźdź-Łukawska
    • Prowadzący: dr Ewa Maciejczyk
    • Prowadzący: dr Monika Potyrała
  • Rada Kierunku Studiów TŻiŻ, MŻiŻ, TK
    Rada Kierunku Studiów TŻiŻ, MŻiŻ, TK
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrzej Baryga
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Alina Kunicka-Styczyńska
    • Prowadzący: dr inż. Aleksandra Makowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Beata Smolińska
    • Prowadzący: dr inż. Dorota Sosnowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
    Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
    • Prowadzący: Piotr Janus
    • Prowadzący: dr Edyta Kołodziejczyk
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Zakłos-Szyda
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Komisja ds. Promocji BiNoŻ
    Komisja ds. Promocji BiNoŻ
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr Edyta Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
    • Prowadzący: dr Anna Sykuła
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Szulc
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Włodarczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Zakłos-Szyda
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
    Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
    • Prowadzący: mgr Anna Kwaśniak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
  • Alergie i nietolerancje
    Alergie i nietolerancje
    WYKŁAD Opaczne reakcje na żywność. Reakcje toksyczne na wybrane składniki żywności. Nietolerancje pokarmowe (choroby metaboliczne związane z zaburzeniami enzymatycznymi przemiany białek, aminokwasów, węglowodanów i tłuszczów). Alergie pokarmowe. Mechanizm reakcji alergicznej. Najczęstsze alergeny pokarmowe. Bilansowanie diety. Konsekwencje niezbilansowanej diety. Projekt Przygotowanie projektu trzydniowej zbilansowanej diety eliminacyjnej z obliczeniami
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
  • Informacje dla pracowników BINOZ
    Informacje dla pracowników BINOZ
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Abramowicz-Moneta
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Borowiecka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Diowksz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: Maria Urban
  • Informacje dydaktyczne dla studentów BINOZ
    Informacje dydaktyczne dla studentów BINOZ
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Abramowicz-Moneta
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: Radosław Bonikowski
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: Maria Urban
  • Mikrobiologia
    Mikrobiologia

    Mikrobiologia ogólna i jej znaczenie w procesach biotechnologicznych, ochronie środowiska i produkcji żywności.

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Kręgiel
  • organic chemistry 1
    organic chemistry 1
    • Prowadzący: Janina Kamińska
  • Rada BINOŻ
    Rada BINOŻ
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: Piotr Janus
    • Prowadzący: dr Edyta Kołodziejczyk
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
  • Szkolenia i informacje - Zespół analizy i technologii żywności
    Szkolenia i informacje - Zespół analizy i technologii żywności

    Przedmiot przeznaczony dla nauczycieli z Zespołu analizy i technologii żywności Instytutu Technologii i Analizy Żywności. W założeniach ma to być platforma do testowania i wzajemnej pomocy nauczycieli, którzy rozpoczynają stosowanie narzędzi WIKAMP, względnie rozpoczynają pracę z WIKAMP w ogóle. Takie rozwiązanie pozwoli na zapoznanie się z możliwościami WIKAMPa przede wszystkim tym, który zaczynają prace z wykorzystaniem tej platformy.

    W przyszłości przedmiot może być jako wewnętrzna przestrzeń wymiany informacji, w tym szkoleń w ramach Zespołu.

    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
    • Prowadzący: mgr inż. Agnieszka Hejduk
    • Prowadzący: Elżbieta Karlińska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Robert Klewicki
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Monika Kosmala
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Milala
    • Prowadzący: dr hab. inż. Michał Sójka
  • Zachowania pracowników
    Zachowania pracowników
    Istota zachowań pracowników w organizacji. Typologia zachowań pracowników: zachowania produktywne i kontrproduktywne. Wymiary zachowań pracowników w organizacji. Indywidualne, grupowe i organizacyjne determinanty zachowań pracowników. Osobowość człowieka i jej elementy składowe.  Zjawiska i procesy grupowe . Władza i przywództwo organizacyjne.Kultura organizacyjna
    • Prowadzący: dr Jarosław Lendzion

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology