Główne bloki treści
O mnie
https://orcid.org/0000-0002-8050-3702
Obszary badawcze
- Substancje lecznicze w żywności
 - Związek diety ze stanem zdrowia
 - Przemiany składników prozdrowotnych w przetwórstwie i przechowywaniu żywności
 - Projektowanie żywności funkcjonalnej
 - Nowoczesne opakowania do żywności
 - Nowoczesne metody przetwarzania i utrwalania żywności
 
Pełnione funkcje na Wydziale i w Uczelni:
- Prodziekan ds. Rozwoju Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej
 - Członek Komitetu ds. HR Excellence in Research Politechniki Łódzkiej
 - Członek Rady Nadzorczej Centrum Innowacji i Przedsiębiorczości Politechniki Łódzkiej
 - Członek Rady Dyscypliny Naukowej Technologia Żywności i Żywienia
 - Członek Rady Kierunku Studiów Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Menedżer Żywności i Żywienia i Technologia Kosmetyków
 - Dyrektor Instytutu Technologii i Analizy Żywności
 - Kierownik Zespołu Przechowalnictwo i Dystrybucja Żywności
 
Działalność naukowa
                                        
                                
                                        Działalność naukowa
Publikacje
                                        
                                
                                        Działalność naukowa
Patenty
                                        
                                
                                        Działalność naukowa
Projekty
                                        
                                
                                        Działalność naukowa
Inne
Działalność dydaktyczna
                                        
                                
                                        Działalność dydaktyczna
Dla studentów
                                        
                                
                                        Działalność dydaktyczna
Konsultacje