Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

BINOZ

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. BINOZ
  • Odwrócona klasa 1.2
    Odwrócona klasa 1.2
    • Prowadzący: dr inż. Gertruda Gwóźdź-Łukawska
    • Prowadzący: dr Ewa Maciejczyk
    • Prowadzący: dr Monika Potyrała
  • Odwrócona klasa 1.1
    Odwrócona klasa 1.1
    • Prowadzący: dr inż. Gertruda Gwóźdź-Łukawska
    • Prowadzący: dr Ewa Maciejczyk
    • Prowadzący: dr Monika Potyrała
  • Zakład Inżynierii Genetycznej Instytutu Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
    Zakład Inżynierii Genetycznej Instytutu Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
    • Prowadzący: mgr inż. Ewa Gromek
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: mgr Dorota Leo
    • Prowadzący: dr inż. Aleksandra Twarda-Cłapa
    • Prowadzący: mgr Anna Wiśniewska
  • INDYWIDUALIZACJA - KSZTAŁCENIE
    INDYWIDUALIZACJA - KSZTAŁCENIE
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Abramowicz-Moneta
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Berłowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Borowiecka
    • Prowadzący: mgr Gabriela Dróbkowska
    • Prowadzący: mgr Anna Kwaśniak
    • Prowadzący: mgr Beata Myszkorowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: lic. Joanna Smejda
    • Prowadzący: dr hab. inż. Beata Smolińska
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: mgr Marzena Trocińska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • RKS dokumenty
    RKS dokumenty
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Sebastian Borowski
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: Wiktoria Gerlicz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Krajewska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Kręgiel
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
    • Prowadzący: dr inż. Aleksandra Makowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Olga Marchut-Mikołajczyk
    • Prowadzący: Patrycja Modrzejewska
    • Prowadzący: prof. dr hab. Adriana Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Podsędek
    • Prowadzący: Aleksandra Popowska
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
    • Prowadzący: dr hab. inż. Beata Smolińska
    • Prowadzący: dr inż. Dorota Sosnowska
    • Prowadzący: Szymon Sroka
    • Prowadzący: Zuzanna Stankiewicz
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Rada Kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    Rada Kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr inż. Dorota Sosnowska
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Odwrócona klasa - szkolenie (ed 2)
    Odwrócona klasa - szkolenie (ed 2)
    • Prowadzący: dr inż. Gertruda Gwóźdź-Łukawska
    • Prowadzący: dr Ewa Maciejczyk
    • Prowadzący: dr Monika Potyrała
  • Rada Kierunku Studiów TŻiŻ, MŻiŻ, TK
    Rada Kierunku Studiów TŻiŻ, MŻiŻ, TK
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrzej Baryga
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Alina Kunicka-Styczyńska
    • Prowadzący: dr inż. Aleksandra Makowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Beata Smolińska
    • Prowadzący: dr inż. Dorota Sosnowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
    Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
    • Prowadzący: Piotr Janus
    • Prowadzący: dr Edyta Kołodziejczyk
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Zakłos-Szyda
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Komisja ds. Promocji BiNoŻ
    Komisja ds. Promocji BiNoŻ
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr Edyta Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
    • Prowadzący: dr Anna Sykuła
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Szulc
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Włodarczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Zakłos-Szyda
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
    Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
    • Prowadzący: mgr Anna Kwaśniak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
  • Alergie i nietolerancje
    Alergie i nietolerancje
    WYKŁAD Opaczne reakcje na żywność. Reakcje toksyczne na wybrane składniki żywności. Nietolerancje pokarmowe (choroby metaboliczne związane z zaburzeniami enzymatycznymi przemiany białek, aminokwasów, węglowodanów i tłuszczów). Alergie pokarmowe. Mechanizm reakcji alergicznej. Najczęstsze alergeny pokarmowe. Bilansowanie diety. Konsekwencje niezbilansowanej diety. Projekt Przygotowanie projektu trzydniowej zbilansowanej diety eliminacyjnej z obliczeniami
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
  • Informacje dla pracowników BINOZ
    Informacje dla pracowników BINOZ
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Abramowicz-Moneta
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Borowiecka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Diowksz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: Maria Urban
  • Informacje dydaktyczne dla studentów BINOZ
    Informacje dydaktyczne dla studentów BINOZ
    • Prowadzący: mgr Małgorzata Abramowicz-Moneta
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: Radosław Bonikowski
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
    • Prowadzący: Maria Urban
  • Mikrobiologia
    Mikrobiologia

    Mikrobiologia ogólna i jej znaczenie w procesach biotechnologicznych, ochronie środowiska i produkcji żywności.

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Kręgiel
  • organic chemistry 1
    organic chemistry 1
    • Prowadzący: Janina Kamińska
  • Rada BINOŻ
    Rada BINOŻ
    • Prowadzący: mgr Agnieszka Adamczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: Piotr Janus
    • Prowadzący: dr Edyta Kołodziejczyk
    • Prowadzący: mgr inż. Barbara Swat
  • Szkolenia i informacje - Zespół analizy i technologii żywności
    Szkolenia i informacje - Zespół analizy i technologii żywności

    Przedmiot przeznaczony dla nauczycieli z Zespołu analizy i technologii żywności Instytutu Technologii i Analizy Żywności. W założeniach ma to być platforma do testowania i wzajemnej pomocy nauczycieli, którzy rozpoczynają stosowanie narzędzi WIKAMP, względnie rozpoczynają pracę z WIKAMP w ogóle. Takie rozwiązanie pozwoli na zapoznanie się z możliwościami WIKAMPa przede wszystkim tym, który zaczynają prace z wykorzystaniem tej platformy.

    W przyszłości przedmiot może być jako wewnętrzna przestrzeń wymiany informacji, w tym szkoleń w ramach Zespołu.

    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
    • Prowadzący: mgr inż. Agnieszka Hejduk
    • Prowadzący: Elżbieta Karlińska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Robert Klewicki
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Monika Kosmala
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Milala
    • Prowadzący: dr hab. inż. Michał Sójka
  • Zachowania pracowników
    Zachowania pracowników
    Istota zachowań pracowników w organizacji. Typologia zachowań pracowników: zachowania produktywne i kontrproduktywne. Wymiary zachowań pracowników w organizacji. Indywidualne, grupowe i organizacyjne determinanty zachowań pracowników. Osobowość człowieka i jej elementy składowe.  Zjawiska i procesy grupowe . Władza i przywództwo organizacyjne.Kultura organizacyjna
    • Prowadzący: dr Jarosław Lendzion

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej