Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

II rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. II rok
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
  • Naturalne stabilizatory żywności
    Naturalne stabilizatory żywności
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Biotechnologia żywności 2024/2025
    Biotechnologia żywności 2024/2025
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
  • Higiena produkcji żywności 2024/2025
    Higiena produkcji żywności 2024/2025
    • Prowadzący: dr inż. Magdalena Efenberger-Szmechtyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Chemia żywności
    Chemia żywności
    • Prowadzący: mgr inż. Małgorzata Grzyb
    • Prowadzący: dr inż. Agata Łącka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
  • Biochemia
    Biochemia

    Dzień dobry,

    uprzejmie proszę o założenie przedmiotu o nazwie Bioch_TŻ_2024_2025.

    Z poważaniem

    dr hab. inż. Aneta Białkowska, prof. uczelni

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Alicja Buchowiecka
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Eliza Korkus
  • Prawo żywnościowe 23_24
    Prawo żywnościowe 23_24
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Higiena Produkcji Żywności
    Higiena Produkcji Żywności
    • Prowadzący: dr inż. Lidia Piekarska-Radzik
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
  • Biochemia
    Biochemia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Alicja Buchowiecka
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Eliza Korkus
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
  • Biotechnologia żywności 2022/2023
    Biotechnologia żywności 2022/2023
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
  • Toksykologia żywności
    Toksykologia żywności
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Bryszewska
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Agata Łącka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
  • Chemia żywności_2022
    Chemia żywności_2022
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Mietlińska
    • Prowadzący: dr inż. Kamil Szymczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
  • Biochemia_TŻiŻCz2022/2023
    Biochemia_TŻiŻCz2022/2023

    Przedmiot: Biochemia (wykład, laboratorium)

    Kierunek: Technologia żywności i żywienie człowieka

    St. I stopnia, sem. 3

    Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: Eliza Korkus
  • Podstawy analizy cyklu życia
    Podstawy analizy cyklu życia

    Podstawy analizy cyklu życia - projekt 

    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Kowalska-Baron
  • Biochemia TŻiŻCz (2021/2022)
    Biochemia TŻiŻCz (2021/2022)

    Kierunek: Technologia żywności i żywienie człowieka

    Sem. 3

    Rok akademicki 2021/2022

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: Eliza Korkus
  • Chemia żywności_2021
    Chemia żywności_2021
    • Prowadzący: Anna Lis
    • Prowadzący: Katarzyna Mietlińska
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Mietlińska
    • Prowadzący: dr inż. Kamil Szymczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
  • Termodynamika i gospodarka energetyczna 1
    Termodynamika i gospodarka energetyczna 1
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
  • Analiza instrumentalna
    Analiza instrumentalna
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Stobiecka
  • Inżynieria Procesowa
    Inżynieria Procesowa

    Cwiczenia rachunkowe i projekt z inżynierii procesowej

    prowadzacy: dr inż. Paweł Stolarek

    • Prowadzący: Paweł Stolarek
  • Antyoksydanty w żywności
    Antyoksydanty w żywności

    Wolne rodniki, wpływ na organizmy żywe i żywność, antyoksydanty jako zmiatacze wolnych rodników. 

     

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Automatyzacja i elektrotechnika w przemyśle spożywczym
    Automatyzacja i elektrotechnika w przemyśle spożywczym

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Gruska
    • Prowadzący: dr inż. Michał Koter
  • Biochemia
    Biochemia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Alicja Buchowiecka
    • Prowadzący: Eliza Korkus
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Zakłos-Szyda
  • Chemia żywności
    Chemia żywności
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
  • Inżynieria procesowa
    Inżynieria procesowa

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Paweł Głuszcz
  • Inżynieria procesowa
    Inżynieria procesowa

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Anna Antecka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Paweł Głuszcz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Paździor
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Ślęzak
  • Inżynieria Procesowa
    Inżynieria Procesowa

    Instrukcje i tabele do laboratorium Inżynierii Procesowej.

    • Prowadzący: dr inż. Michał Tylman
  • Ogólna technologia żywności
    Ogólna technologia żywności

    Technologia żywności i żywienie człowieka 

    Zapoznanie studentów z najważniejszymi operacjami i procesami jednostkowymi stosowanymi w różnych gałęziach przemysłu spożywczego oraz z zasadami ich doboru w zależności od właściwości przetwarzanego surowca i wyrobu finalnego.

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • Podstawy analizy cyklu życia
    Podstawy analizy cyklu życia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
  • Seminarium specjalizacyjne Technologia chłodnictwa żywności
    Seminarium specjalizacyjne Technologia chłodnictwa żywności

    Dzień dobry,

    Bardzo proszę o założenie przedmiotu na platformie WIKAMP i przypisanie kohorty studentów.

    Z wyrazami szacunku,

    Grażyna Budryn

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Suplementy diety i żywność prozdrowotna
    Suplementy diety i żywność prozdrowotna
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
  • Surowce żywnościowe różnych regionów świata
    Surowce żywnościowe różnych regionów świata
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology