Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

II rok

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. II rok
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
  • Naturalne stabilizatory żywności
    Naturalne stabilizatory żywności
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Biotechnologia żywności 2024/2025
    Biotechnologia żywności 2024/2025
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
  • Higiena produkcji żywności 2024/2025
    Higiena produkcji żywności 2024/2025
    • Prowadzący: dr inż. Magdalena Efenberger-Szmechtyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Chemia żywności
    Chemia żywności
    • Prowadzący: mgr inż. Małgorzata Grzyb
    • Prowadzący: dr inż. Agata Łącka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
  • Biochemia
    Biochemia

    Dzień dobry,

    uprzejmie proszę o założenie przedmiotu o nazwie Bioch_TŻ_2024_2025.

    Z poważaniem

    dr hab. inż. Aneta Białkowska, prof. uczelni

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Alicja Buchowiecka
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Eliza Korkus
  • Prawo żywnościowe 23_24
    Prawo żywnościowe 23_24
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Higiena Produkcji Żywności
    Higiena Produkcji Żywności
    • Prowadzący: dr inż. Lidia Piekarska-Radzik
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
  • Biochemia
    Biochemia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Alicja Buchowiecka
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Eliza Korkus
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
  • Biotechnologia żywności 2022/2023
    Biotechnologia żywności 2022/2023
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
  • Toksykologia żywności
    Toksykologia żywności
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Bryszewska
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Agata Łącka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
  • Chemia żywności_2022
    Chemia żywności_2022
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Mietlińska
    • Prowadzący: dr inż. Kamil Szymczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
  • Biochemia_TŻiŻCz2022/2023
    Biochemia_TŻiŻCz2022/2023

    Przedmiot: Biochemia (wykład, laboratorium)

    Kierunek: Technologia żywności i żywienie człowieka

    St. I stopnia, sem. 3

    Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: Eliza Korkus
  • Podstawy analizy cyklu życia
    Podstawy analizy cyklu życia

    Podstawy analizy cyklu życia - projekt 

    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Kowalska-Baron
  • Biochemia TŻiŻCz (2021/2022)
    Biochemia TŻiŻCz (2021/2022)

    Kierunek: Technologia żywności i żywienie człowieka

    Sem. 3

    Rok akademicki 2021/2022

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: Eliza Korkus
  • Chemia żywności_2021
    Chemia żywności_2021
    • Prowadzący: Anna Lis
    • Prowadzący: Katarzyna Mietlińska
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Mietlińska
    • Prowadzący: dr inż. Kamil Szymczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
  • Termodynamika i gospodarka energetyczna 1
    Termodynamika i gospodarka energetyczna 1
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
  • Analiza instrumentalna
    Analiza instrumentalna
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Stobiecka
  • Inżynieria Procesowa
    Inżynieria Procesowa

    Cwiczenia rachunkowe i projekt z inżynierii procesowej

    prowadzacy: dr inż. Paweł Stolarek

    • Prowadzący: Paweł Stolarek
  • Antyoksydanty w żywności
    Antyoksydanty w żywności

    Wolne rodniki, wpływ na organizmy żywe i żywność, antyoksydanty jako zmiatacze wolnych rodników. 

     

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Automatyzacja i elektrotechnika w przemyśle spożywczym
    Automatyzacja i elektrotechnika w przemyśle spożywczym

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Gruska
    • Prowadzący: dr inż. Michał Koter
  • Biochemia
    Biochemia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Alicja Buchowiecka
    • Prowadzący: Eliza Korkus
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Zakłos-Szyda
  • Chemia żywności
    Chemia żywności
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska
  • Inżynieria procesowa
    Inżynieria procesowa

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Paweł Głuszcz
  • Inżynieria procesowa
    Inżynieria procesowa

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Anna Antecka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Paweł Głuszcz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Paździor
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Ślęzak
  • Inżynieria Procesowa
    Inżynieria Procesowa

    Instrukcje i tabele do laboratorium Inżynierii Procesowej.

    • Prowadzący: dr inż. Michał Tylman
  • Ogólna technologia żywności
    Ogólna technologia żywności

    Technologia żywności i żywienie człowieka 

    Zapoznanie studentów z najważniejszymi operacjami i procesami jednostkowymi stosowanymi w różnych gałęziach przemysłu spożywczego oraz z zasadami ich doboru w zależności od właściwości przetwarzanego surowca i wyrobu finalnego.

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • Podstawy analizy cyklu życia
    Podstawy analizy cyklu życia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
  • Seminarium specjalizacyjne Technologia chłodnictwa żywności
    Seminarium specjalizacyjne Technologia chłodnictwa żywności

    Dzień dobry,

    Bardzo proszę o założenie przedmiotu na platformie WIKAMP i przypisanie kohorty studentów.

    Z wyrazami szacunku,

    Grażyna Budryn

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Suplementy diety i żywność prozdrowotna
    Suplementy diety i żywność prozdrowotna
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
  • Surowce żywnościowe różnych regionów świata
    Surowce żywnościowe różnych regionów świata
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej