Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

Studia stacjonarne II stopnia

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  4. Studia stacjonarne II stopnia
    Zobacz wszystkie podkategorie
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
  • Modern Trends in Fermentation Technology_24/25
    Modern Trends in Fermentation Technology_24/25
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Chemia ogólna i nieorganiczna
    Chemia ogólna i nieorganiczna
    • Prowadzący: dr inż. Krystian Gałęcki
    • Prowadzący: dr inż. Dorota Mańkowska
  • Podstawy biochemii 2024-2025
    Podstawy biochemii 2024-2025
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Eliza Korkus
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Modern Trends in Fermentation Technology 23/24
    Modern Trends in Fermentation Technology 23/24
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Modern Trends in Fermentation Technology 2023
    Modern Trends in Fermentation Technology 2023
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Postępy w biologicznej analizie żywności - część mikrobiologiczna
    Postępy w biologicznej analizie żywności - część mikrobiologiczna
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
  • Tekstura, reologia i profil termiczny żywności
    Tekstura, reologia i profil termiczny żywności

    Przedmiot składa się z wykładu i laboratoriów i zapoznaje studenta z analizą jakościową żywności metodami instrumentalnymi w zakresie cech sensorycznych,.

    • Prowadzący: Martyna Barton
    • Prowadzący: Anna Brzozowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: Jan Dyśko
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
    • Prowadzący: Kacper Górski
    • Prowadzący: Aleksandra Grzegorczyk
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
    • Prowadzący: Ewelina Gwiazda
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
    • Prowadzący: Kinga Niedziółka
    • Prowadzący: Natalia Rembiałkowska
    • Prowadzący: Wiktoria Różańska
    • Prowadzący: Kamil Skirzyński
    • Prowadzący: Monika Tomczak
    • Prowadzący: Magdalena Wasielewska
    • Prowadzący: Agnieszka Wiercioch
    • Prowadzący: Jakub Wijata
    • Prowadzący: Marcin Wojtasik
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
  • Elementy mikrobiologii prognostycznej w projektowaniu żywności
    Elementy mikrobiologii prognostycznej w projektowaniu żywności
    • Prowadzący: dr inż. Magdalena Efenberger-Szmechtyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
  • Modern Trends in Fermentation Technology
    Modern Trends in Fermentation Technology
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • 2022 Projektowanie własnego przedsiębiorstwa
    2022 Projektowanie własnego przedsiębiorstwa

    Prowadzenie własnego przedsiębiorstwa - lato 2022

    • Prowadzący: dr inż. Michał Nowicki
  • Postępy w biologicznej analizie żywności 2021_22 część mikrobiologiczna
    Postępy w biologicznej analizie żywności 2021_22 część mikrobiologiczna
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
  • Żywienie człowieka i dietetyka (ćwiczenia i projekt)
    Żywienie człowieka i dietetyka (ćwiczenia i projekt)
    • Prowadzący: dr inż. Dorota Mańkowska
  • Zrównoważona gospodarka energetyczna w produkcji żywności
    Zrównoważona gospodarka energetyczna w produkcji żywności
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Gruska
  • Analiza ryzyka w produkcji żywności
    Analiza ryzyka w produkcji żywności
    • Prowadzący: dr inż. Magdalena Efenberger-Szmechtyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
  • Obliczenia inżynierskie z zastosowaniem arkusza kalkulacyjnego
    Obliczenia inżynierskie z zastosowaniem arkusza kalkulacyjnego
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
  • Podstawy biochemii 2021-2022
    Podstawy biochemii 2021-2022
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Żywność modyfikowana genetycznie
    Żywność modyfikowana genetycznie
    • Prowadzący: dr hab. Edyta Gendaszewska-Darmach
  • Concluding Business Contracts
    Concluding Business Contracts
    • Prowadzący: dr inż. Maria Woźniak-Malczewska
  • Projekt grupowy PBL 1
    Projekt grupowy PBL 1
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Elżbieta Karlińska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Monika Kosmala
    • Prowadzący: dr hab. inż. Michał Sójka
  • Tekstura, reologia i profil termiczny żywności (2021)
    Tekstura, reologia i profil termiczny żywności (2021)

    Wykład i laboratoria

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
  • Modern trends in fermentation technology 1
    Modern trends in fermentation technology 1
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Gospodarka cieplna cukrowni
    Gospodarka cieplna cukrowni
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Gruska
  • Elementy mikrobiologii prognostycznej w cukiernictwie i piekarstwie
    Elementy mikrobiologii prognostycznej w cukiernictwie i piekarstwie
    • Prowadzący: dr inż. Hubert Antolak
  • Seminarium specjalizacyjne
    Seminarium specjalizacyjne
    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
  • Kontrola procesu produkcji cukru
    Kontrola procesu produkcji cukru
    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
  • Aparatura przemysłu cukierniczego i skrobiowego
    Aparatura przemysłu cukierniczego i skrobiowego
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Technologia skrobi i cukiernictwa
    Technologia skrobi i cukiernictwa
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Fizykochemia węglowodanów
    Fizykochemia węglowodanów
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Application of Enzymes in Food Industry (Wykorzystanie enzymów w przemyśle spożywczym)
    Application of Enzymes in Food Industry (Wykorzystanie enzymów w przemyśle spożywczym)

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr Izabella Kwaśniewska-Karolak
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
  • Bioaktywne surowce w produktach cukierniczych i piekarskich
    Bioaktywne surowce w produktach cukierniczych i piekarskich

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Karolina Miśkiewicz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej