Moduł sumatywny
- Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
- Prowadzący: dr inż. Elżbieta Karlińska
- Prowadzący: prof. dr hab. inż. Elżbieta Klewicka
- Prowadzący: dr hab. inż. Monika Kosmala
- Prowadzący: dr inż. Aleksandra Makowska
- Prowadzący: dr inż. Joanna Milala
- Prowadzący: dr inż. Karolina Miśkiewicz
- Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
- Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
Alcoholic beverages in the world 2024
- Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
- Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
- Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
Alcoholic Beverages in the World
- Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
- Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
- Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
Bezpieczeństwo produkcji żywności i potraw
- Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
- Prowadzący: dr inż. Lidia Piekarska-Radzik
24/25 Relacje z klientem
Materiały do zajęć z przedmiotu Relacje z klientem
- Prowadzący: dr inż. Aleksandra Makowska
Logistyka
- Prowadzący: prof. dr hab. inż. Andrzej Szymonik
Browary restauracyjne
- Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
- Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
- Prowadzący: mgr inż. Kamil Królak
Projekt grupowy PBL_MŻiŻ_2021/2022
- Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
- Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
- Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
- Prowadzący: dr inż. Elżbieta Karlińska
- Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
- Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
Budowanie relacji z otoczeniem, MŻiŻ, stacj. 5
Kierunek: Menedżer Żywności i Żywienia
Rodzaj studiów: stacjonarne I stopnia, licencjackie
Semestr: 5
ECTS: 0532016811
- Prowadzący: dr inż. Iwona Wilk
Menedżer żywności i zywienia
- Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Ziemiński
Mikro- i makroelementy w żywności
- Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
Pomiar i analiza satysfakcji klienta w branży Horeca
- Prowadzący: dr Mirella Barańska-Fischer
Techniki sprzedaży usług gastronomicznych
- Prowadzący: dr Mirella Barańska-Fischer
Budowanie relacji z otoczeniem
- Prowadzący: mgr inż. Marcin Żaworonek
Trendy w opakowalnictwie żywności
- Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
Analiza sensoryczna produktów spożywczych 2020/2021
Innowacje w biznesie
Menedżer żywności i żywienia
- Prowadzący: dr Robert Blażlak
Komputerowe projektowanie reklamy
- Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
2021 MŻiŻ ST Logistyka
- Prowadzący: dr inż. Maciej Bielecki
Nowe trendy w żywności
Najważniejsze trendy producenckie i konsumenckie dotyczące produkcji żywności, surowców i stosowanych procesów, w Polsce oraz w ujęciu globalnym. Przedmiot w formie projektu.
- Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
- Prowadzący: Radosław Mostowski
Partyka zawodowa_r_akd_2019_20
Praktyka zawodowa na kierunku Menedżer żywności i żywienia realizowanym od roku akademickiego 2019/20 ze względu na praktyczny profil studiów na tym kierunku została zaplanowana do realizacji przez studentów w trakcie 6 miesięcy z rozliczeniem do końca 6 semestru.
- Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
- Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
- Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
Praktyka zawodowa
Praktyka zawodowa na kierunku Menedżer żywności i żywienia realizowanym od roku akademickiego 2018/19 ze względu na praktyczny profil studiów na tym kierunku został zaplanowany do realizacji przez studentów w trakcie 13 tygodni z rozliczeniem do końca 6 semestru.
- Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
- Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
Warsztaty kulinarne i menedżerskie
Zajęcia warsztatowe prowadzone przez praktyka z branży HoReCa doskonalące umiejętności w zakresie organizacji i zarządzania zakładami świadczącymi usługi gastronomiczne.
- Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
- Prowadzący: Dariusz Trzmielak