Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

III rok

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. Menedżer żywności i żywienia
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. III rok
  • Alcoholic beverages in the world 2024
    Alcoholic beverages in the world 2024
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Alcoholic Beverages in the World
    Alcoholic Beverages in the World
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Bezpieczeństwo produkcji żywności i potraw
    Bezpieczeństwo produkcji żywności i potraw
    • Prowadzący: dr inż. Magdalena Efenberger-Szmechtyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
  • 24/25 Relacje z klientem
    24/25 Relacje z klientem

    Materiały do zajęć z przedmiotu Relacje z klientem

    • Prowadzący: dr inż. Aleksandra Makowska
  • Logistyka
    Logistyka
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Andrzej Szymonik
  • Browary restauracyjne
    Browary restauracyjne
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
    • Prowadzący: mgr inż. Kamil Królak
  • Projekt grupowy PBL_MŻiŻ_2021/2022
    Projekt grupowy PBL_MŻiŻ_2021/2022
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska
    • Prowadzący: dr inż. Elżbieta Karlińska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Budowanie relacji z otoczeniem, MŻiŻ, stacj. 5
    Budowanie relacji z otoczeniem, MŻiŻ, stacj. 5

    Kierunek: Menedżer Żywności i Żywienia

    Rodzaj studiów: stacjonarne I stopnia, licencjackie

    Semestr: 5

    ECTS: 0532016811

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Wilk
  • Menedżer żywności i zywienia
    Menedżer żywności i zywienia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Ziemiński
  • Mikro- i makroelementy w żywności
    Mikro- i makroelementy w żywności
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
  • Pomiar i analiza satysfakcji klienta w branży Horeca
    Pomiar i analiza satysfakcji klienta w branży Horeca

     

    • Prowadzący: dr Mirella Barańska-Fischer
  • Techniki sprzedaży usług gastronomicznych
    Techniki sprzedaży usług gastronomicznych
    • Prowadzący: dr Mirella Barańska-Fischer
  • Budowanie relacji z otoczeniem
    Budowanie relacji z otoczeniem
    • Prowadzący: mgr inż. Marcin Żaworonek
  • Trendy w opakowalnictwie żywności
    Trendy w opakowalnictwie żywności
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
  • Analiza sensoryczna produktów spożywczych 2020/2021
    Analiza sensoryczna produktów spożywczych 2020/2021
  • Innowacje w biznesie
    Innowacje w biznesie

    Menedżer żywności i żywienia

    • Prowadzący: dr Robert Blażlak
  • Komputerowe projektowanie reklamy
    Komputerowe projektowanie reklamy
    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • 2021 MŻiŻ ST Logistyka
    2021 MŻiŻ ST Logistyka
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Bielecki
  • Nowe trendy w żywności
    Nowe trendy w żywności

    Najważniejsze trendy producenckie i konsumenckie dotyczące produkcji żywności, surowców i stosowanych procesów, w Polsce oraz w ujęciu globalnym. Przedmiot w formie projektu.

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: Radosław Mostowski
  • Partyka zawodowa_r_akd_2019_20
    Partyka zawodowa_r_akd_2019_20

    Praktyka zawodowa na kierunku Menedżer żywności i żywienia realizowanym od roku akademickiego 2019/20 ze względu na praktyczny profil studiów na tym kierunku została zaplanowana do realizacji przez studentów w trakcie 6 miesięcy z rozliczeniem do końca 6 semestru.

    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
  • Praktyka zawodowa
    Praktyka zawodowa

    Praktyka zawodowa na kierunku Menedżer żywności i żywienia realizowanym od roku akademickiego 2018/19 ze względu na praktyczny profil studiów na tym kierunku został zaplanowany do realizacji przez studentów w trakcie 13 tygodni z rozliczeniem do końca 6 semestru.

     

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
  • Warsztaty kulinarne i menedżerskie
    Warsztaty kulinarne i menedżerskie

    Zajęcia warsztatowe prowadzone przez praktyka z branży HoReCa doskonalące umiejętności w zakresie organizacji i zarządzania zakładami świadczącymi usługi gastronomiczne.

    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
    • Prowadzący: Dariusz Trzmielak

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej