Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

III rok

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. Biotechnologia
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. III rok
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • 3 Strona 3
  • » Następna strona
  • Żywność i napoje fermentowane _ Technologia wina_24/25
    Żywność i napoje fermentowane _ Technologia wina_24/25
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Specjalistyczne technologie i aparatura w produkcji żywności
    Specjalistyczne technologie i aparatura w produkcji żywności
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • Mikrobiologia techniczna 2024/2025
    Mikrobiologia techniczna 2024/2025
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Inżynieria genetyczna 2025
    Inżynieria genetyczna 2025
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
  • Strategie walki z drobnoustrojami 2024_2025
    Strategie walki z drobnoustrojami 2024_2025
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Systemy_ekspresyjne_w_produkcji_enzymów_2025
    Systemy_ekspresyjne_w_produkcji_enzymów_2025
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
  • Bioinformatyka
    Bioinformatyka

    Przedmiot skupia się na rozwijaniu umiejętności niezbędnych do przeprowadzania podstawowych analiz bioinformatycznych.

    • Prowadzący: dr inż. Iga Jodłowska
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Małgorzata Wlaźlak
  • Biokataliza stosowana 2025
    Biokataliza stosowana 2025
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Praktyka zawodowa
    Praktyka zawodowa
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Praktyka zawodowa25
    Praktyka zawodowa25
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Żywność funkcjonalna
    Żywność funkcjonalna
    • Prowadzący: dr inż. Dominika Kajszczak
  • Wybór specjalności - opiekun roku
    Wybór specjalności - opiekun roku
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2024_2025
    Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2024_2025
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Lidia Piekarska-Radzik
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Inżynieria genetyczna 2024
    Inżynieria genetyczna 2024
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: mgr Dorota Leo
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
  • Strategie walki z drobnoustrojami 2023/2024
    Strategie walki z drobnoustrojami 2023/2024
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Biokataliza stosowana 2024
    Biokataliza stosowana 2024
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Biotechnologia i opiekun roku
    Biotechnologia i opiekun roku
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
  • Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2023_2024
    Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2023_2024
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Spektrometria jako narzędzie analizy pierwiastków
    Spektrometria jako narzędzie analizy pierwiastków
    • Prowadzący: dr Anna Sykuła
  • Żywność i Napoje Fermentowane Różnych Regionów Świata 2023
    Żywność i Napoje Fermentowane Różnych Regionów Świata 2023
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Strategie walki z drobnoustrojami 2022/2023
    Strategie walki z drobnoustrojami 2022/2023
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Inżynieria genetyczna 2023
    Inżynieria genetyczna 2023
    • Prowadzący: dr inż. Alicja Buchowiecka
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: mgr Dorota Leo
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
  • Mikrobiologia techniczna kopiuj 1
    Mikrobiologia techniczna kopiuj 1
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Projekt inżynierski 2024/25
    Projekt inżynierski 2024/25
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Berłowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Kręgiel
    • Prowadzący: dr hab. inż. Olga Marchut-Mikołajczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Szulc
  • Bioinformatyka 22/23
    Bioinformatyka 22/23
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
  • Praktyki obowiązkowe_I stopień_specjalność: Mikrobiologia Techniczna (MT), Żywność i Napoje Fermentowane (ŻiNF)
    Praktyki obowiązkowe_I stopień_specjalność: Mikrobiologia Techniczna (MT), Żywność i Napoje Fermentowane (ŻiNF)
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Praktyka zawodowa
    Praktyka zawodowa
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Biokataliza stosowana 2023
    Biokataliza stosowana 2023
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Bujacz
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grzegorz Bujacz
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Biotechnologia w produkcji szczepionek nowej generacji
    Biotechnologia w produkcji szczepionek nowej generacji

    Celem przedmiotu jest zapoznanie studentów z różnymi rodzajami szczepionek i technologiami ich wytwarzania.

    • Prowadzący: dr hab. Edyta Gendaszewska-Darmach
  • Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2022/2023
    Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2022/2023
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • 3 Strona 3
  • » Następna strona

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej