Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

III rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Biotechnologia
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. III rok
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
  • Żywność i napoje fermentowane _ Technologia wina_24/25
    Żywność i napoje fermentowane _ Technologia wina_24/25
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Specjalistyczne technologie i aparatura w produkcji żywności
    Specjalistyczne technologie i aparatura w produkcji żywności
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • Mikrobiologia techniczna 2024/2025
    Mikrobiologia techniczna 2024/2025
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Inżynieria genetyczna 2025
    Inżynieria genetyczna 2025
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
  • Strategie walki z drobnoustrojami 2024_2025
    Strategie walki z drobnoustrojami 2024_2025
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Systemy_ekspresyjne_w_produkcji_enzymów_2025
    Systemy_ekspresyjne_w_produkcji_enzymów_2025
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
  • Bioinformatyka
    Bioinformatyka

    Przedmiot skupia się na rozwijaniu umiejętności niezbędnych do przeprowadzania podstawowych analiz bioinformatycznych.

    • Prowadzący: dr inż. Iga Jodłowska
    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Małgorzata Wlaźlak
  • Biokataliza stosowana 2025
    Biokataliza stosowana 2025
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Praktyka zawodowa
    Praktyka zawodowa
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Praktyka zawodowa25
    Praktyka zawodowa25
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Żywność funkcjonalna
    Żywność funkcjonalna
    • Prowadzący: dr inż. Dominika Kajszczak
  • Wybór specjalności - opiekun roku
    Wybór specjalności - opiekun roku
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2024_2025
    Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2024_2025
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Lidia Piekarska-Radzik
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Inżynieria genetyczna 2024
    Inżynieria genetyczna 2024
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: mgr Dorota Leo
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
  • Strategie walki z drobnoustrojami 2023/2024
    Strategie walki z drobnoustrojami 2023/2024
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Biokataliza stosowana 2024
    Biokataliza stosowana 2024
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Biotechnologia i opiekun roku
    Biotechnologia i opiekun roku
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
  • Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2023_2024
    Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2023_2024
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Spektrometria jako narzędzie analizy pierwiastków
    Spektrometria jako narzędzie analizy pierwiastków
    • Prowadzący: dr Anna Sykuła
  • Żywność i Napoje Fermentowane Różnych Regionów Świata 2023
    Żywność i Napoje Fermentowane Różnych Regionów Świata 2023
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Strategie walki z drobnoustrojami 2022/2023
    Strategie walki z drobnoustrojami 2022/2023
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Inżynieria genetyczna 2023
    Inżynieria genetyczna 2023
    • Prowadzący: dr inż. Alicja Buchowiecka
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: mgr Dorota Leo
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
  • Mikrobiologia techniczna kopiuj 1
    Mikrobiologia techniczna kopiuj 1
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Projekt inżynierski 2024/25
    Projekt inżynierski 2024/25
    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Berłowska
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Dorota Kręgiel
    • Prowadzący: dr hab. inż. Olga Marchut-Mikołajczyk
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Szulc
  • Bioinformatyka 22/23
    Bioinformatyka 22/23
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
  • Praktyki obowiązkowe_I stopień_specjalność: Mikrobiologia Techniczna (MT), Żywność i Napoje Fermentowane (ŻiNF)
    Praktyki obowiązkowe_I stopień_specjalność: Mikrobiologia Techniczna (MT), Żywność i Napoje Fermentowane (ŻiNF)
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Praktyka zawodowa
    Praktyka zawodowa
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Biokataliza stosowana 2023
    Biokataliza stosowana 2023
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Bujacz
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grzegorz Bujacz
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Biotechnologia w produkcji szczepionek nowej generacji
    Biotechnologia w produkcji szczepionek nowej generacji

    Celem przedmiotu jest zapoznanie studentów z różnymi rodzajami szczepionek i technologiami ich wytwarzania.

    • Prowadzący: dr hab. Edyta Gendaszewska-Darmach
  • Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2022/2023
    Procesy fermentacyjne w przemyśle spożywczym_2022/2023
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology