Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

I rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Menedżer żywności i żywienia
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. I rok
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
  • Podstawy zarządzania z elementami etyki
    Podstawy zarządzania z elementami etyki
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Flaszewska
  • Praktyczne zastosowania arkusza kalkulacyjnego
    Praktyczne zastosowania arkusza kalkulacyjnego
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Michał Sójka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Zbigniew Wiśniewski
  • Mikrobiologia żywności kopia 3
    Mikrobiologia żywności kopia 3

    Rodzaj i godziny zajęć
    • Wykład: 30
    • Zajęcia laboratoryjne: 45

    • Prowadzący: dr John Speller
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Prawo żywnościowe
    Prawo żywnościowe
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Alcoholic beverages in the world 22/23
    Alcoholic beverages in the world 22/23
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Kulinarne aspekty wielokulturowości_22/23
    Kulinarne aspekty wielokulturowości_22/23
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Podstawy technologii żywności w I-53
    Podstawy technologii żywności w I-53

    Zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Podstawy technologii żywności realizowane w Instytucie Technologii Fermentacji i Mikrobiologii dla kierunku Menedżer Żywności i Żywienia, stopień I lic., semestr 2.

    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Towaroznawstwo żywności i potraw - 22
    Towaroznawstwo żywności i potraw - 22
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • 2021/2022, Marketing usług, MŻiŻ, stacj. 1
    2021/2022, Marketing usług, MŻiŻ, stacj. 1

    Kierunek: Menedżer Żywności i Żywienia

    Rodzaj studiów: stacjonarne I stopnia, licencjackie

    Semestr: 1

    ECTS: 0532019511

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Wilk
  • Finansowanie działalności biznesowej kopiuj 1
    Finansowanie działalności biznesowej kopiuj 1
    • Prowadzący: dr Przemysław Pomykalski
  • B Przedsiębiorczość
    B Przedsiębiorczość

      Test ma się odbyć 29 listopada br. (pon.) w godz. 15.00-15.30

    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Golińska-Pieszyńska
  • 2021/2022 Kształtowanie kompetencji menedżerskich
    2021/2022 Kształtowanie kompetencji menedżerskich
    • Prowadzący: dr hab. Anna Walecka
  • Ekologia i ochrona środowiska w przemyśle spożywczym
    Ekologia i ochrona środowiska w przemyśle spożywczym
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Ziemiński
  • Ekologiczne uwarunkowania działalności rynkowej w branży HoReCa, MŻiŻ, stacj. 2
    Ekologiczne uwarunkowania działalności rynkowej w branży HoReCa, MŻiŻ, stacj. 2

    Kierunek: Menedżer Żywności i Żywienia

    Rodzaj studiów: stacjonarne I stopnia, licencjackie

    Semestr: 2

    ECTS:     0532021711

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Wilk
  • Towaroznawstwo żywności i potraw 1
    Towaroznawstwo żywności i potraw 1
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Podstawy technologii żywności 2020/2021
    Podstawy technologii żywności 2020/2021
    • Prowadzący: Agnieszka Jaśniewska
    • Prowadzący: mgr inż. Agnieszka Jaśniewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Żywność prozdrowotna i funkcjonalna
    Żywność prozdrowotna i funkcjonalna
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Diowksz
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Technologie informatyczne 1_MŻŻ_vb
    Technologie informatyczne 1_MŻŻ_vb

    Kurs dla ścieżki programowej 2020/21 wprowadzający w zagadnienia związane z zastosowaniami wybranych narzędzi informatyki w życiu codziennym.

    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr inż. Michał Koter
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Michał Sójka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Zbigniew Wiśniewski
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maciej Wojtczak
  • Projekt gastronomiczny
    Projekt gastronomiczny

    Projekt gastronomiczny - fakultet

    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
  • Przedsiębiorczość
    Przedsiębiorczość
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Golińska-Pieszyńska
  • Podstawy zarządzania
    Podstawy zarządzania
    • Prowadzący: mgr inż. Marcin Żaworonek
  • Marketing usług
    Marketing usług

    Wykład z przedmiotu "Marketing usług"

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Wilk
  • Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
    Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
    • Prowadzący: dr inż. Hubert Antolak
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: Lidia Piekarska-Radzik
    • Prowadzący: Marta Sośnicka
    • Prowadzący: mgr inż. Marta Sośnicka
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Fakty i mity o żywieniu człowieka
    Fakty i mity o żywieniu człowieka
    Cechy procesu naukowego w dietetyce opartej na dowodach. 
    Wybrane efekty poznawcze wpływające na decyzje żywieniowe. Siła dowodu naukowego w naukach o żywieniu człowieka. Popularne diety. Codzienne wybory żywieniowe (mleko, mięso, warzywa, cukier). Żywność ekologiczna. Suplementy diety. Działanie rakotwórcze i przeciwnowotworowe wybranych substancji. Żywienie w wybranych chorobach. Alergie i nietolerancje, profilaktyka żywieniowa u dzieci i kobiet ciężarnych.

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
  • Kształtowanie kompetencji menedżerskich
    Kształtowanie kompetencji menedżerskich

    Przedmiot dla zaległych studentów 1 semestru studiów Menedżer żywności i żywienia na Wydziale BiNOŻ

    • Prowadzący: dr hab. Anna Walecka
  • Metody i techniki zarządzania w branży HoReCa
    Metody i techniki zarządzania w branży HoReCa
    • Prowadzący: Jarosław Ropęga
  • nowoczesne aplikacje mobilne
    nowoczesne aplikacje mobilne
    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • Organizacja pracy w gastronomii
    Organizacja pracy w gastronomii
    1. Zapoznanie studentów z zasadami projektowania zakładu gastronomicznego.
    2. Pozyskanie przez studentów wiedzy dotyczącej organizacji pracy z uwzględnieniem specyfiki zakładu gastronomicznego.
    3. Przegotowanie studentów do projektowania stanowisk pracy w gastronomii

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr Jarosław Lendzion
  • Podstawy analizy żywności
    Podstawy analizy żywności


    Podstawy wiedzy i umiejętności praktycznych w zakresie określania składu i wartości odżywczej żywności.

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
    • Prowadzący: mgr inż. Agnieszka Hejduk
    • Prowadzący: dr inż. Elżbieta Karlińska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Monika Kosmala
    • Prowadzący: dr Izabella Kwaśniewska-Karolak
    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Milala
    • Prowadzący: Radosław Mostowski
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
  • Podstawy rachunkowości
    Podstawy rachunkowości

    Celem przedmiotu jest zapoznanie studentów z podstawowymi zasadami tworzenia sprawozdań finansowych oraz księgowania operacji gospodarczych. 

     

    • Prowadzący: dr Agnieszka Ścianowska
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology