Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

I rok

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. Menedżer żywności i żywienia
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. I rok
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
  • Podstawy zarządzania z elementami etyki
    Podstawy zarządzania z elementami etyki
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Flaszewska
  • Praktyczne zastosowania arkusza kalkulacyjnego
    Praktyczne zastosowania arkusza kalkulacyjnego
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Michał Sójka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Zbigniew Wiśniewski
  • Mikrobiologia żywności kopia 3
    Mikrobiologia żywności kopia 3

    Rodzaj i godziny zajęć
    • Wykład: 30
    • Zajęcia laboratoryjne: 45

    • Prowadzący: dr John Speller
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Prawo żywnościowe
    Prawo żywnościowe
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Alcoholic beverages in the world 22/23
    Alcoholic beverages in the world 22/23
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Kulinarne aspekty wielokulturowości_22/23
    Kulinarne aspekty wielokulturowości_22/23
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Podstawy technologii żywności w I-53
    Podstawy technologii żywności w I-53

    Zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Podstawy technologii żywności realizowane w Instytucie Technologii Fermentacji i Mikrobiologii dla kierunku Menedżer Żywności i Żywienia, stopień I lic., semestr 2.

    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Towaroznawstwo żywności i potraw - 22
    Towaroznawstwo żywności i potraw - 22
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • 2021/2022, Marketing usług, MŻiŻ, stacj. 1
    2021/2022, Marketing usług, MŻiŻ, stacj. 1

    Kierunek: Menedżer Żywności i Żywienia

    Rodzaj studiów: stacjonarne I stopnia, licencjackie

    Semestr: 1

    ECTS: 0532019511

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Wilk
  • Finansowanie działalności biznesowej kopiuj 1
    Finansowanie działalności biznesowej kopiuj 1
    • Prowadzący: dr Przemysław Pomykalski
  • B Przedsiębiorczość
    B Przedsiębiorczość

      Test ma się odbyć 29 listopada br. (pon.) w godz. 15.00-15.30

    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Golińska-Pieszyńska
  • 2021/2022 Kształtowanie kompetencji menedżerskich
    2021/2022 Kształtowanie kompetencji menedżerskich
    • Prowadzący: dr hab. Anna Walecka
  • Ekologia i ochrona środowiska w przemyśle spożywczym
    Ekologia i ochrona środowiska w przemyśle spożywczym
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Ziemiński
  • Ekologiczne uwarunkowania działalności rynkowej w branży HoReCa, MŻiŻ, stacj. 2
    Ekologiczne uwarunkowania działalności rynkowej w branży HoReCa, MŻiŻ, stacj. 2

    Kierunek: Menedżer Żywności i Żywienia

    Rodzaj studiów: stacjonarne I stopnia, licencjackie

    Semestr: 2

    ECTS:     0532021711

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Wilk
  • Towaroznawstwo żywności i potraw 1
    Towaroznawstwo żywności i potraw 1
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Podstawy technologii żywności 2020/2021
    Podstawy technologii żywności 2020/2021
    • Prowadzący: Agnieszka Jaśniewska
    • Prowadzący: mgr inż. Agnieszka Jaśniewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Żywność prozdrowotna i funkcjonalna
    Żywność prozdrowotna i funkcjonalna
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Diowksz
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Technologie informatyczne 1_MŻŻ_vb
    Technologie informatyczne 1_MŻŻ_vb

    Kurs dla ścieżki programowej 2020/21 wprowadzający w zagadnienia związane z zastosowaniami wybranych narzędzi informatyki w życiu codziennym.

    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
    • Prowadzący: dr inż. Michał Koter
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Michał Sójka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Zbigniew Wiśniewski
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maciej Wojtczak
  • Projekt gastronomiczny
    Projekt gastronomiczny

    Projekt gastronomiczny - fakultet

    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
  • Przedsiębiorczość
    Przedsiębiorczość
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Golińska-Pieszyńska
  • Podstawy zarządzania
    Podstawy zarządzania
    • Prowadzący: mgr inż. Marcin Żaworonek
  • Marketing usług
    Marketing usług

    Wykład z przedmiotu "Marketing usług"

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Wilk
  • Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
    Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
    • Prowadzący: dr inż. Hubert Antolak
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: Lidia Piekarska-Radzik
    • Prowadzący: Marta Sośnicka
    • Prowadzący: mgr inż. Marta Sośnicka
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Fakty i mity o żywieniu człowieka
    Fakty i mity o żywieniu człowieka
    Cechy procesu naukowego w dietetyce opartej na dowodach. 
    Wybrane efekty poznawcze wpływające na decyzje żywieniowe. Siła dowodu naukowego w naukach o żywieniu człowieka. Popularne diety. Codzienne wybory żywieniowe (mleko, mięso, warzywa, cukier). Żywność ekologiczna. Suplementy diety. Działanie rakotwórcze i przeciwnowotworowe wybranych substancji. Żywienie w wybranych chorobach. Alergie i nietolerancje, profilaktyka żywieniowa u dzieci i kobiet ciężarnych.

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
  • Kształtowanie kompetencji menedżerskich
    Kształtowanie kompetencji menedżerskich

    Przedmiot dla zaległych studentów 1 semestru studiów Menedżer żywności i żywienia na Wydziale BiNOŻ

    • Prowadzący: dr hab. Anna Walecka
  • Metody i techniki zarządzania w branży HoReCa
    Metody i techniki zarządzania w branży HoReCa
    • Prowadzący: Jarosław Ropęga
  • nowoczesne aplikacje mobilne
    nowoczesne aplikacje mobilne
    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • Organizacja pracy w gastronomii
    Organizacja pracy w gastronomii
    1. Zapoznanie studentów z zasadami projektowania zakładu gastronomicznego.
    2. Pozyskanie przez studentów wiedzy dotyczącej organizacji pracy z uwzględnieniem specyfiki zakładu gastronomicznego.
    3. Przegotowanie studentów do projektowania stanowisk pracy w gastronomii

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr Jarosław Lendzion
  • Podstawy analizy żywności
    Podstawy analizy żywności


    Podstawy wiedzy i umiejętności praktycznych w zakresie określania składu i wartości odżywczej żywności.

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk
    • Prowadzący: mgr inż. Agnieszka Hejduk
    • Prowadzący: dr inż. Elżbieta Karlińska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Monika Kosmala
    • Prowadzący: dr Izabella Kwaśniewska-Karolak
    • Prowadzący: dr inż. Iwona Majak
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Milala
    • Prowadzący: Radosław Mostowski
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
  • Podstawy rachunkowości
    Podstawy rachunkowości

    Celem przedmiotu jest zapoznanie studentów z podstawowymi zasadami tworzenia sprawozdań finansowych oraz księgowania operacji gospodarczych. 

     

    • Prowadzący: dr Agnieszka Ścianowska
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej