Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start
  • Moje przedmioty - pozostałe portale
  • Tutaj będzie zawartość bloku

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

I rok

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. Biotechnologia
  4. Studia stacjonarne II stopnia
  5. I rok
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • 3 Strona 3
  • » Następna strona
  • Projekt grupowy PBL_II stopień
    Projekt grupowy PBL_II stopień
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Diowksz
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Biologia systemów 2025
    Biologia systemów 2025
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
    • Prowadzący: dr inż. Małgorzata Wlaźlak
  • Technologia słodownictwa i piwowarstwa
    Technologia słodownictwa i piwowarstwa
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
    • Prowadzący: dr inż. Sylwia Ścieszka
  • Inżynieria białka 2025_2026
    Inżynieria białka 2025_2026

    Dzień dobry,

    uprzejmie proszę o założenie przedmiotu Inżynieria białka dla studentów kierunku biotechnologia (2 stopień).

    Pozdrawiam

    dr hab. inż. Aneta Białkowska, prof. uczelni

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Iga Jodłowska
  • Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych_2025/26
    Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych_2025/26

    Przedmiot realizowany dla studentów kier. Biotechnologia II stopnia (3- i 4-semestralne), specj. Mikrobiologia stosowana i technologie fermentacyjne (sem. 2 i 3)

    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Enzymy w analizie żywności 2025
    Enzymy w analizie żywności 2025
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Biotechnologia 2025-2026
    Biotechnologia 2025-2026
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Patogeneza drobnoustrojów
    Patogeneza drobnoustrojów
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Elżbieta Klewicka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Bioinformatyka
    Bioinformatyka

    Przedmiot skupia się na rozwijaniu umiejętności niezbędnych do przeprowadzania podstawowych analiz bioinformatycznych.

    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Małgorzata Wlaźlak
  • Apilikacja aktów prawnych w mikrobiologii 2025/2026
    Apilikacja aktów prawnych w mikrobiologii 2025/2026
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
  • Analityka mikrobiologiczna 2025/2026
    Analityka mikrobiologiczna 2025/2026
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Technologia winiarstwa_24/25
    Technologia winiarstwa_24/25
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Biologia molekularna mikroorganizmów
    Biologia molekularna mikroorganizmów
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
  • Ulepszanie szczepów przemysłowych 2025
    Ulepszanie szczepów przemysłowych 2025
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
  • Praktyka zawodowa 2025 - BMiP - 2 stopień
    Praktyka zawodowa 2025 - BMiP - 2 stopień
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Inżynieria Bioreaktorowa
    Inżynieria Bioreaktorowa
    • Prowadzący: dr inż. Piotr Drożdżyński
    • Prowadzący: dr hab. inż. Olga Marchut-Mikołajczyk
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
  • Seminarium dyplomowe
    Seminarium dyplomowe

    Szanowni Państwo,

    uprzejmie proszę o założenie przedmiotu na WIKAMPIE dla studentów kierunku biotechnologia. Z góry dziękuję.

    Z poważaniem

    dr hab. inż. Aneta Białkowska, prof. uczelni

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
  • Praktyka zawodowa 2025
    Praktyka zawodowa 2025
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Technologia słodownictwa i piwowarstwa
    Technologia słodownictwa i piwowarstwa
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
  • Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych 2024/2025
    Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych 2024/2025

    Przedmiot realizowany dla studentów studiów II stopnia kier. biotechnologia (2 semestr studiów 3-semestralnych i 3 sem. studiów 4-semestralnych), specjalność Mikrobiologia stosowana i technologie fermentacyjne. 

    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Biotechnologia 2024- 2025
    Biotechnologia 2024- 2025
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Inżynieria białka
    Inżynieria białka

    Dzień dobry,

    uprzejmie proszę o założenie przedmiotu o nazwie Inż. białka_2024_2025.

    Z poważaniem

    dr hab. inż. Aneta Białkowska, prof. uczelni

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Iga Jodłowska
  • Egzamin Kompetencyjny BMiP 2023
    Egzamin Kompetencyjny BMiP 2023
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Iga Jodłowska
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Podsędek
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Zakłos-Szyda
  • Aparatura i Procesy Specjalizacyjne
    Aparatura i Procesy Specjalizacyjne
    • Prowadzący: dr inż. Piotr Drożdżyński
  • Ulepszanie szczepów przemysłowych 2024
    Ulepszanie szczepów przemysłowych 2024
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr inż. Lidia Piekarska-Radzik
  • Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych
    Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych

    Przedmiot jest realizowany dla studentów studiów II stopnia kier. Biotechnologia, specj. Mikrobiologia stosowana  i technologie fermentacyjne:
     3-semestralnych ( 05 19 0080 01 ) - w semestrze 2 oraz  4-semestralnych (05 19 0080 08) w semestrze 3

    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Drożdże jako suplementy diety 2023/2024
    Drożdże jako suplementy diety 2023/2024
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Bioinformatyka 4 sem 23/24
    Bioinformatyka 4 sem 23/24
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
  • Biotechnologia w gospodarce obiegu zamkniętego
    Biotechnologia w gospodarce obiegu zamkniętego
    • Prowadzący: dr inż. Piotr Drożdżyński
    • Prowadzący: dr hab. inż. Olga Marchut-Mikołajczyk
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
  • Praktyki obowiązkowe_II stopień_specjalność: Mikrobiologia Stosowana i Technologie Fermentacyjne (MSiTF)
    Praktyki obowiązkowe_II stopień_specjalność: Mikrobiologia Stosowana i Technologie Fermentacyjne (MSiTF)
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • 3 Strona 3
  • » Następna strona

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej