Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

I rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Biotechnologia
  4. Studia stacjonarne II stopnia
  5. I rok
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
  • Technologia winiarstwa_24/25
    Technologia winiarstwa_24/25
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Biologia molekularna mikroorganizmów
    Biologia molekularna mikroorganizmów
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
  • Ulepszanie szczepów przemysłowych 2025
    Ulepszanie szczepów przemysłowych 2025
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
  • Praktyka zawodowa 2025 - BMiP - 2 stopień
    Praktyka zawodowa 2025 - BMiP - 2 stopień
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • WebTools for Scientist 2025
    WebTools for Scientist 2025
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
  • Inżynieria Bioreaktorowa
    Inżynieria Bioreaktorowa
    • Prowadzący: dr inż. Piotr Drożdżyński
    • Prowadzący: dr hab. inż. Olga Marchut-Mikołajczyk
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
    • Prowadzący: dr inż. Marcin Szustak
  • Seminarium dyplomowe
    Seminarium dyplomowe

    Szanowni Państwo,

    uprzejmie proszę o założenie przedmiotu na WIKAMPIE dla studentów kierunku biotechnologia. Z góry dziękuję.

    Z poważaniem

    dr hab. inż. Aneta Białkowska, prof. uczelni

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
  • Bioinformatyka zaawansowana 2025
    Bioinformatyka zaawansowana 2025

    Przedmiot skupia się na rozwijaniu umiejętności niezbędnych do przeprowadzania zaawansowanych analiz bioinformatycznych.

    • Prowadzący: dr inż. Monika Kaczmarek
    • Prowadzący: dr inż. Małgorzata Wlaźlak
  • Praktyka zawodowa 2025
    Praktyka zawodowa 2025
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Technologia słodownictwa i piwowarstwa
    Technologia słodownictwa i piwowarstwa
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
  • Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych 2024/2025
    Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych 2024/2025

    Przedmiot realizowany dla studentów studiów II stopnia kier. biotechnologia (2 semestr studiów 3-semestralnych i 3 sem. studiów 4-semestralnych), specjalność Mikrobiologia stosowana i technologie fermentacyjne. 

    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Biotechnologia 2024- 2025
    Biotechnologia 2024- 2025
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Inżynieria białka
    Inżynieria białka

    Dzień dobry,

    uprzejmie proszę o założenie przedmiotu o nazwie Inż. białka_2024_2025.

    Z poważaniem

    dr hab. inż. Aneta Białkowska, prof. uczelni

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Iga Jodłowska
  • Patogeneza drobnoustrojów
    Patogeneza drobnoustrojów
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Elżbieta Klewicka
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Koziróg
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Egzamin Kompetencyjny BMiP 2023
    Egzamin Kompetencyjny BMiP 2023
    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Iga Jodłowska
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Pietrzyk-Brzezińska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Podsędek
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Zakłos-Szyda
  • Aparatura i Procesy Specjalizacyjne
    Aparatura i Procesy Specjalizacyjne
    • Prowadzący: dr inż. Piotr Drożdżyński
  • Ulepszanie szczepów przemysłowych 2024
    Ulepszanie szczepów przemysłowych 2024
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr inż. Lidia Piekarska-Radzik
  • Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych
    Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych

    Przedmiot jest realizowany dla studentów studiów II stopnia kier. Biotechnologia, specj. Mikrobiologia stosowana  i technologie fermentacyjne:
     3-semestralnych ( 05 19 0080 01 ) - w semestrze 2 oraz  4-semestralnych (05 19 0080 08) w semestrze 3

    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Drożdże jako suplementy diety 2023/2024
    Drożdże jako suplementy diety 2023/2024
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Bioinformatyka 4 sem 23/24
    Bioinformatyka 4 sem 23/24
    • Prowadzący: dr inż. Izabela Szymczak
  • Biotechnologia w gospodarce obiegu zamkniętego
    Biotechnologia w gospodarce obiegu zamkniętego
    • Prowadzący: dr inż. Piotr Drożdżyński
    • Prowadzący: dr hab. inż. Olga Marchut-Mikołajczyk
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta
  • Praktyki obowiązkowe_II stopień_specjalność: Mikrobiologia Stosowana i Technologie Fermentacyjne (MSiTF)
    Praktyki obowiązkowe_II stopień_specjalność: Mikrobiologia Stosowana i Technologie Fermentacyjne (MSiTF)
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych
    Technologia produkcji etanolu i napojów spirytusowych

    przedmiot realizowany dla studentów kierunku biotechnologia II stopnia, specjalność Mikrobiologia stosowana i technologie fermentacyjne

    • Prowadzący: dr hab. inż. Maria Balcerek
    • Prowadzący: dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Katarzyna Pielech-Przybylska
  • Technologia słodownictwa i piwowarstwa
    Technologia słodownictwa i piwowarstwa
    • Prowadzący: dr inż. Maciej Ditrych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
  • Biotechnologia
    Biotechnologia
    • Prowadzący: dr inż. Piotr Drożdżyński
    • Prowadzący: dr inż. Barbara Sikora
  • Analityka Mikrobiologiczna
    Analityka Mikrobiologiczna
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
    • Prowadzący: dr hab. Katarzyna Rajkowska
  • Aplikacja aktów prawnych w mikrobiologii
    Aplikacja aktów prawnych w mikrobiologii
    • Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Nowak
    • Prowadzący: dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska
  • Inzynieria białka_Bio2022/2023
    Inzynieria białka_Bio2022/2023

    Przedmiot: Inżynieria białka (wykład, laboratorium)

    Kierunek: Biotechnologia

    St. II stopnia, sem. 2

    Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

    • Prowadzący: dr hab. inż. Aneta Białkowska
    • Prowadzący: dr inż. Marzena Jędrzejczak-Krzepkowska
    • Prowadzący: dr inż. Iga Jodłowska
  • Ulepszanie szczepów przemysłowych 2021_2022
    Ulepszanie szczepów przemysłowych 2021_2022
    • Prowadzący: Angelika Adamiak
    • Prowadzący: Joanna Byczkowska
    • Prowadzący: Alicja Cieślik
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: Karolina Klatka
    • Prowadzący: dr inż. Anna Otlewska
    • Prowadzący: Patrycja Rowińska
    • Prowadzący: Bartosz Staniewicz
  • Genomika FiS 2022-25
    Genomika FiS 2022-25
    • Prowadzący: mgr Daria Kamińska
    • Prowadzący: dr inż. Eliza Korkus
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Kubiak
    • Prowadzący: mgr Dorota Leo
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology