Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

III rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  4. Studia niestacjonarne I stopnia
  5. III rok
  • Wina i piwa świata 22/23
    Wina i piwa świata 22/23
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Technologia i analiza aromatów spożywczych NS
    Technologia i analiza aromatów spożywczych NS
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
  • Alergie i nietolerancje kopiuj 1
    Alergie i nietolerancje kopiuj 1
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
  • Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach żywnościowych
    Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach żywnościowych
    • Prowadzący: dr Jarosław Domański
  • Inżynieria procesowa - studia niestacjonarne
    Inżynieria procesowa - studia niestacjonarne

    Inżynieria procesowa - materiały do zajęć

    • Prowadzący: dr hab. inż. Paweł Głuszcz
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Ślęzak
  • Ogólna technologia żywności (studia zaoczne)
    Ogólna technologia żywności (studia zaoczne)

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • Technologia produktów pochodzenia roślinnego kopiuj 1
    Technologia produktów pochodzenia roślinnego kopiuj 1
    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Technologia żywności pochodzenia roślinnego
    Technologia żywności pochodzenia roślinnego
    • Prowadzący: Bożena Wnuk
  • Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego
    Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego

    W ramach przedmiotu Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego studenci zaoczni kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka zapoznają się z wartością żywieniową mięsa, drobiu, ryb, mleka, jaj, oraz kierunkami ich przetwórstwa i głównymi procesami technologicznymi.

    • Prowadzący: Joanna Grzelczyk
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
  • Technologie gastronomiczne
    Technologie gastronomiczne

    Przemiany składników żywności podczas procesów gastronomicznych, operacje technologiczne w zakładach gastronomicznych.

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology