Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

III rok

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  4. Studia niestacjonarne I stopnia
  5. III rok
  • Wina i piwa świata 22/23
    Wina i piwa świata 22/23
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Technologia i analiza aromatów spożywczych NS
    Technologia i analiza aromatów spożywczych NS
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
  • Alergie i nietolerancje kopiuj 1
    Alergie i nietolerancje kopiuj 1
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
  • Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach żywnościowych
    Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach żywnościowych
    • Prowadzący: dr Jarosław Domański
  • Inżynieria procesowa - studia niestacjonarne
    Inżynieria procesowa - studia niestacjonarne

    Inżynieria procesowa - materiały do zajęć

    • Prowadzący: dr hab. inż. Paweł Głuszcz
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Ślęzak
  • Ogólna technologia żywności (studia zaoczne)
    Ogólna technologia żywności (studia zaoczne)

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • Technologia produktów pochodzenia roślinnego kopiuj 1
    Technologia produktów pochodzenia roślinnego kopiuj 1
    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
    • Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
  • Technologia żywności pochodzenia roślinnego
    Technologia żywności pochodzenia roślinnego
    • Prowadzący: Bożena Wnuk
  • Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego
    Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego

    W ramach przedmiotu Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego studenci zaoczni kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka zapoznają się z wartością żywieniową mięsa, drobiu, ryb, mleka, jaj, oraz kierunkami ich przetwórstwa i głównymi procesami technologicznymi.

    • Prowadzący: Joanna Grzelczyk
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
  • Technologie gastronomiczne
    Technologie gastronomiczne

    Przemiany składników żywności podczas procesów gastronomicznych, operacje technologiczne w zakładach gastronomicznych.

    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
    • Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej