Wina i piwa świata 22/23
- Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
Technologia i analiza aromatów spożywczych NS
- Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
Alergie i nietolerancje kopiuj 1
- Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach żywnościowych
- Prowadzący: dr Jarosław Domański
Inżynieria procesowa - studia niestacjonarne
Inżynieria procesowa - materiały do zajęć
- Prowadzący: dr hab. inż. Paweł Głuszcz
- Prowadzący: dr inż. Radosław Ślęzak
Ogólna technologia żywności (studia zaoczne)
- Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
Technologia produktów pochodzenia roślinnego kopiuj 1
- Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
- Prowadzący: dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek
Technologia żywności pochodzenia roślinnego
- Prowadzący: Bożena Wnuk
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego
W ramach przedmiotu Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego studenci zaoczni kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka zapoznają się z wartością żywieniową mięsa, drobiu, ryb, mleka, jaj, oraz kierunkami ich przetwórstwa i głównymi procesami technologicznymi.
- Prowadzący: Joanna Grzelczyk
- Prowadzący: dr inż. Radosław Mostowski
Technologie gastronomiczne
Przemiany składników żywności podczas procesów gastronomicznych, operacje technologiczne w zakładach gastronomicznych.
- Prowadzący: prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
- Prowadzący: dr inż. Joanna Grzelczyk