Przejdź do głównej zawartości

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
  • Start

Nawigacja

  • Start

Menu strony głównej

  • Strona wydziału BINOZ
  • Strefa pracownika
  • Strefa studenta
  • Wsparcie WIKAMP
  • Przedmioty
  • Wewnętrzne akty normatywne
  • Portal Informacyjny PŁ
  • Zgłoś problem

II rok

  1. Start
  2. Przedmioty
  3. Menedżer żywności i żywienia
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. II rok
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
  • Antropologia jedzenia
    Antropologia jedzenia
    • Prowadzący: dr Joanna Sośnicka
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna
    Polska żywność tradycyjna i regionalna
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna
    Polska żywność tradycyjna i regionalna
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Analiza sensoryczna produktów spożywczych
    Analiza sensoryczna produktów spożywczych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Diowksz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna_24_25
    Polska żywność tradycyjna i regionalna_24_25
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna_w.2019
    Polska żywność tradycyjna i regionalna_w.2019
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Tradycyjne i nowe techniki kulinarne
    Tradycyjne i nowe techniki kulinarne
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
  • Alcoholic beverages in the world
    Alcoholic beverages in the world
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Projektowanie własnego przedsiębiorstwa (projekt)
    Projektowanie własnego przedsiębiorstwa (projekt)
    • Prowadzący: dr inż. Michał Nowicki
    • Prowadzący: mgr Aida Stępniak
  • Browary restauracyjne 2020_2021
    Browary restauracyjne 2020_2021
    • Prowadzący: dr inż. Paulina Legumina
  • Zarządzanie sytuacjami konfliktowymi i kryzysowymi
    Zarządzanie sytuacjami konfliktowymi i kryzysowymi
    • Prowadzący: dr hab. Karol Klimczak
  • Praktyka zawodowa_1
    Praktyka zawodowa_1

    Ze względu na praktyczny profil studiów kierunku Menedżer żywności i żywienia przedmiot "Praktyka zawodowa" zaplanowany do realizacji przez studentów w trakcie 6 miesięcy dla programu realizowanego od roku akademickiego 2020/21 składa się z dwóch części: "Praktyka zawodowa 1" z rozliczeniem do końca 4 semestru oraz "Praktyka zawodowa 2" z rozliczeniem do końca 6 semestru.

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
  • Zarządzanie bezpieczeństwem pracy - stacjonarne
    Zarządzanie bezpieczeństwem pracy - stacjonarne

    Zajęcia na studiach stacjonarnych studiach licencjackich kierunku MŻŻ, na Wydziale BINOŻ

    • Prowadzący: dr inż. Konrad Niziołek
  • Projektowanie własnego przedsiębiorstwa
    Projektowanie własnego przedsiębiorstwa

    Szczegółowe treści przedmiotu: Prowadzenie przez Studentów własnych przedsiębiorstw ze szczególnym uwzględnieniem:
    - zarządzania własnym biznesem, analizy otoczenia biznesu, konstruowania misji i strategii firmy,
    - kształtowania relacji z klientami i dostawcami, - prowadzenia negocjacji biznesowych.

    • Prowadzący: dr inż. Michał Nowicki
    • Prowadzący: mgr Aida Stępniak
  • Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
    Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
    • Prowadzący: dr inż. Hubert Antolak
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: Lidia Piekarska-Radzik
    • Prowadzący: Marta Sośnicka
    • Prowadzący: mgr inż. Marta Sośnicka
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Alergie i nietolerancje MŻiŻ
    Alergie i nietolerancje MŻiŻ
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
  • Budowanie marki pracodawcy
    Budowanie marki pracodawcy

    Zarządzanie marką pracodawcy. Możliwości wykorzystania marki pracodawcy.


    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr Jarosław Lendzion
  • e-Marketing
    e-Marketing

    Menedżer żywności i żywienia  

    • Prowadzący: dr Robert Blażlak
  • e-marketing MŻiŻ
    e-marketing MŻiŻ

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • HACCP w gastronomii i cateringu
    HACCP w gastronomii i cateringu
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
  • handel internetowy
    handel internetowy
    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • Innowacyjne formy reklamy produktów żywnościowych
    Innowacyjne formy reklamy produktów żywnościowych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • Kulinarne aspekty wielokulturowości
    Kulinarne aspekty wielokulturowości
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Mikrobiologiczne metody analizy żywności
    Mikrobiologiczne metody analizy żywności
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Napoje alkoholowe świata
    Napoje alkoholowe świata
    • Prowadzący: Przemysław Liczbiński
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Ochrona własności intelektualnej MŻŻ
    Ochrona własności intelektualnej MŻŻ

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
  • Podstawy analizy cyklu życia
    Podstawy analizy cyklu życia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna
    Polska żywność tradycyjna i regionalna
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Projektowanie własnego przedsiębiorstwa
    Projektowanie własnego przedsiębiorstwa
    • Prowadzący: Jarosław Ropęga
  • Technologia i analiza wybranych produktów pochodzenia roślinnego
    Technologia i analiza wybranych produktów pochodzenia roślinnego

    Celem przedmiotu jest zapoznanie studentów z technologiami przetwarzania wybranych surowców pochodzenia roślinnego, metodami analizy uzyskanych produktów i kierunkami ich wykorzystania.


    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Strona główna CEL PŁ
Lokalizacja
Godziny pracy


Pomoc techniczna WIKAMP
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Przydatne linki

  • Strona główna PŁ
  • Biblioteka PŁ
  • Poczta elektroniczna
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Pobierz aplikację mobilną

Wsparcie WIKAMP
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma WIKAMP bazuje na Moodle
Platforma WIKAMP jest rozwijana i utrzymywana przez Centrum E-Learningu Politechniki Łódzkiej