Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

II rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Menedżer żywności i żywienia
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. II rok
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
  • Antropologia jedzenia
    Antropologia jedzenia
    • Prowadzący: dr Joanna Sośnicka
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna
    Polska żywność tradycyjna i regionalna
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna
    Polska żywność tradycyjna i regionalna
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Analiza sensoryczna produktów spożywczych
    Analiza sensoryczna produktów spożywczych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Anna Diowksz
    • Prowadzący: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna_24_25
    Polska żywność tradycyjna i regionalna_24_25
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna_w.2019
    Polska żywność tradycyjna i regionalna_w.2019
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Tradycyjne i nowe techniki kulinarne
    Tradycyjne i nowe techniki kulinarne
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
  • Alcoholic beverages in the world
    Alcoholic beverages in the world
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Projektowanie własnego przedsiębiorstwa (projekt)
    Projektowanie własnego przedsiębiorstwa (projekt)
    • Prowadzący: dr inż. Michał Nowicki
    • Prowadzący: mgr Aida Stępniak
  • Browary restauracyjne 2020_2021
    Browary restauracyjne 2020_2021
    • Prowadzący: dr inż. Paulina Legumina
  • Zarządzanie sytuacjami konfliktowymi i kryzysowymi
    Zarządzanie sytuacjami konfliktowymi i kryzysowymi
    • Prowadzący: dr hab. Karol Klimczak
  • Praktyka zawodowa_1
    Praktyka zawodowa_1

    Ze względu na praktyczny profil studiów kierunku Menedżer żywności i żywienia przedmiot "Praktyka zawodowa" zaplanowany do realizacji przez studentów w trakcie 6 miesięcy dla programu realizowanego od roku akademickiego 2020/21 składa się z dwóch części: "Praktyka zawodowa 1" z rozliczeniem do końca 4 semestru oraz "Praktyka zawodowa 2" z rozliczeniem do końca 6 semestru.

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
  • Zarządzanie bezpieczeństwem pracy - stacjonarne
    Zarządzanie bezpieczeństwem pracy - stacjonarne

    Zajęcia na studiach stacjonarnych studiach licencjackich kierunku MŻŻ, na Wydziale BINOŻ

    • Prowadzący: dr inż. Konrad Niziołek
  • Projektowanie własnego przedsiębiorstwa
    Projektowanie własnego przedsiębiorstwa

    Szczegółowe treści przedmiotu: Prowadzenie przez Studentów własnych przedsiębiorstw ze szczególnym uwzględnieniem:
    - zarządzania własnym biznesem, analizy otoczenia biznesu, konstruowania misji i strategii firmy,
    - kształtowania relacji z klientami i dostawcami, - prowadzenia negocjacji biznesowych.

    • Prowadzący: dr inż. Michał Nowicki
    • Prowadzący: mgr Aida Stępniak
  • Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
    Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
    • Prowadzący: dr inż. Hubert Antolak
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
    • Prowadzący: Lidia Piekarska-Radzik
    • Prowadzący: Marta Sośnicka
    • Prowadzący: mgr inż. Marta Sośnicka
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Alergie i nietolerancje MŻiŻ
    Alergie i nietolerancje MŻiŻ
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
  • Budowanie marki pracodawcy
    Budowanie marki pracodawcy

    Zarządzanie marką pracodawcy. Możliwości wykorzystania marki pracodawcy.


    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr Jarosław Lendzion
  • e-Marketing
    e-Marketing

    Menedżer żywności i żywienia  

    • Prowadzący: dr Robert Blażlak
  • e-marketing MŻiŻ
    e-marketing MŻiŻ

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • HACCP w gastronomii i cateringu
    HACCP w gastronomii i cateringu
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
  • handel internetowy
    handel internetowy
    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • Innowacyjne formy reklamy produktów żywnościowych
    Innowacyjne formy reklamy produktów żywnościowych
    • Prowadzący: dr hab. inż. Grzegorz Szymański
  • Kulinarne aspekty wielokulturowości
    Kulinarne aspekty wielokulturowości
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Mikrobiologiczne metody analizy żywności
    Mikrobiologiczne metody analizy żywności
    • Prowadzący: prof. dr hab. inż. Katarzyna Śliżewska
  • Napoje alkoholowe świata
    Napoje alkoholowe świata
    • Prowadzący: Przemysław Liczbiński
    • Prowadzący: dr hab. inż. Andrea Patelski
    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Wilkowska
  • Ochrona własności intelektualnej MŻŻ
    Ochrona własności intelektualnej MŻŻ

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr inż. Agnieszka Papiewska
  • Podstawy analizy cyklu życia
    Podstawy analizy cyklu życia
    • Prowadzący: dr hab. inż. Radosław Bonikowski
  • Polska żywność tradycyjna i regionalna
    Polska żywność tradycyjna i regionalna
    • Prowadzący: dr inż. Agata Czyżowska
  • Projektowanie własnego przedsiębiorstwa
    Projektowanie własnego przedsiębiorstwa
    • Prowadzący: Jarosław Ropęga
  • Technologia i analiza wybranych produktów pochodzenia roślinnego
    Technologia i analiza wybranych produktów pochodzenia roślinnego

    Celem przedmiotu jest zapoznanie studentów z technologiami przetwarzania wybranych surowców pochodzenia roślinnego, metodami analizy uzyskanych produktów i kierunkami ich wykorzystania.


    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Joanna Oracz
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology