Skip to main content
WIKAMP BiNoŻ
WIKAMP BiNoŻ
English (en)
English (en)
Polski (pl)
A-
A
A+
A
A
A
A
Log in
Home
Navigation
Home
Main page menu
BINOZ
Employee area
Students area
WIKAMP assistance
Courses
Internal rules of law
University Information
Register Your problem
Expand navigation menu: Ctrl + Alt + →
Expand/collapse full screen menu: Ctrl + Alt + f
Studia niestacjonarne II stopnia
Home
Courses
Biotechnologia Środowiska
Studia niestacjonarne II stopnia
Course categories
Biogospodarka
Biogospodarka / Studia stacjonarne I stopnia
Biogospodarka / Studia stacjonarne I stopnia / I rok
Biogospodarka / Studia stacjonarne I stopnia / II rok
Biogospodarka / Studia stacjonarne I stopnia / III rok
Biogospodarka / Studia stacjonarne I stopnia / IV rok
Biogospodarka / Studia stacjonarne II stopnia
Biogospodarka / Studia stacjonarne II stopnia / I rok
Biogospodarka / Studia stacjonarne II stopnia / II rok
Biogospodarka zrównoważona
Biogospodarka zrównoważona / Studia stacjonarne II stopnia
Biogospodarka zrównoważona / Studia stacjonarne II stopnia / I rok
Biogospodarka zrównoważona / Studia stacjonarne II stopnia / II rok
Biotechnologia
Biotechnologia / Studia stacjonarne I stopnia
Biotechnologia / Studia stacjonarne I stopnia / I rok
Biotechnologia / Studia stacjonarne I stopnia / II rok
Biotechnologia / Studia stacjonarne I stopnia / III rok
Biotechnologia / Studia stacjonarne I stopnia / IV rok
Biotechnologia / Studia stacjonarne I stopnia / Przedmioty obieralne
Biotechnologia / Studia stacjonarne II stopnia
Biotechnologia / Studia stacjonarne II stopnia / Przedmioty obieralne
Biotechnologia / Studia stacjonarne II stopnia / I rok
Biotechnologia / Studia stacjonarne II stopnia / II rok
Biotechnologia / Studia niestacjonarne I stopnia
Biotechnologia / Studia niestacjonarne I stopnia / I rok
Biotechnologia / Studia niestacjonarne I stopnia / II rok
Biotechnologia / Studia niestacjonarne I stopnia / III rok
Biotechnologia / Studia niestacjonarne I stopnia / IV rok
Biotechnologia / Studia niestacjonarne I stopnia / Przedmioty obieralne
Biotechnologia / Studia niestacjonarne II stopnia
Biotechnologia / Studia niestacjonarne II stopnia / Przedmioty obierane
Biotechnology
Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle)
Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle) / I year
Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle) / II year
Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle) / III year
Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle) / IV year
Biotechnology / Studia stacjonarne II stopnia (second cycle)
Biotechnologia Środowiska
Biotechnologia Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia
Biotechnologia Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / I rok
Biotechnologia Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / II rok
Biotechnologia Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / III rok
Biotechnologia Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / IV rok
Biotechnologia Środowiska / Studia stacjonarne II stopnia
Biotechnologia Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia
Biotechnologia Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / I rok
Biotechnologia Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / II rok
Biotechnologia Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / III rok
Biotechnologia Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / IV rok
Biotechnologia Środowiska / Studia niestacjonarne II stopnia
Ekotechnologie i Bioprocesy
Ekotechnologie i Bioprocesy / Studia stacjonarne I stopnia
Ekotechnologie i Bioprocesy / Studia stacjonarne I stopnia / I rok
Industrial Biotechnology
Industrial Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle)
Industrial Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle) / I rok (I year)
Industrial Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle) / II rok (II year)
Industrial Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle) / III rok (III year)
Industrial Biotechnology / Studia stacjonarne I stopnia (first cycle) / IV (IV year)
Industrial Biotechnology / Studia stacjonarne II stopnia (second cycle)
Industrial Biotechnology / Studia stacjonarne II stopnia (second cycle) / I rok ( I year)
Menedżer żywności i żywienia
Menedżer żywności i żywienia / Studia stacjonarne I stopnia
Menedżer żywności i żywienia / Studia stacjonarne I stopnia / I rok
Menedżer żywności i żywienia / Studia stacjonarne I stopnia / II rok
Menedżer żywności i żywienia / Studia stacjonarne I stopnia / III rok
Ochrona Środowiska
Ochrona Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia
Ochrona Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / I rok
Ochrona Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / II rok
Ochrona Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / III rok
Ochrona Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / IV rok
Ochrona Środowiska / Studia stacjonarne I stopnia / Przedmioty obieralne
Ochrona Środowiska / Studia stacjonarne II stopnia
Ochrona Środowiska / Studia stacjonarne II stopnia / Przedmioty obieralne
Ochrona Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia
Ochrona Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / I rok
Ochrona Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / II rok
Ochrona Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / III rok
Ochrona Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / IV rok
Ochrona Środowiska / Studia niestacjonarne I stopnia / Przedmioty obieralne
Ochrona Środowiska / Studia niestacjonarne II stopnia
Ochrona Środowiska / Studia niestacjonarne II stopnia / Przedmioty obieralne
Technologia kosmetyków
Technologia kosmetyków / Studia stacjonarne II stopnia
Technologia kosmetyków / Studia stacjonarne II stopnia / I rok
Technologia kosmetyków / Studia stacjonarne II stopnia / II rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia stacjonarne I stopnia
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia stacjonarne I stopnia / I rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia stacjonarne I stopnia / II rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia stacjonarne I stopnia / III rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia stacjonarne I stopnia / IV rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia stacjonarne I stopnia / Przedmioty obieralne
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia stacjonarne II stopnia
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia stacjonarne II stopnia / Przedmioty obieralne
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia niestacjonarne I stopnia
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia niestacjonarne I stopnia / I rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia niestacjonarne I stopnia / II rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia niestacjonarne I stopnia / III rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia niestacjonarne I stopnia / IV rok
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia niestacjonarne I stopnia / Przedmioty obieralne
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia niestacjonarne II stopnia
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka / Studia niestacjonarne II stopnia / Przedmioty obieralne
Studia III stopnia (doktoranckie)
Przedmioty wspólne dla wybranych kierunków BINOŻ
BINOZ
Przedmioty 2020
Dyplomowanie
Search courses by name, description or teacher
Search courses by name, description or teacher