Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

I rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  4. Studia niestacjonarne I stopnia
  5. I rok
  • Cukier buraczany i trzcinowy - fakty i mity
    Cukier buraczany i trzcinowy - fakty i mity

    Przedmiot obejmuje podstawowe informacje na temat produkcji cukru z buraków i trzciny cukrowej. 

    Studenci zapoznani będą z podstawowymi wiadomościami na temat rodzajów oraz jakości produkowanych cukrów buraczanych i trzcinowych.

    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot
    • Prowadzący: dr inż. Radosław Gruska
    • Prowadzący: dr hab. inż. Maciej Wojtczak

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology