Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

IV rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  4. Studia niestacjonarne I stopnia
  5. IV rok
  • Opakowania Żywności 1
    Opakowania Żywności 1
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
  • System zarządzania bezpieczeństwem żywności (HACCP)
    System zarządzania bezpieczeństwem żywności (HACCP)
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
  • Przechowywanie i transport żywności
    Przechowywanie i transport żywności

    Przedmiot zawiera 3 formy zajęć: wykład, projekt i laboratorium. W ramach przedmiotu omawiane są zagadnienia związane z zapewnieniem optymalnych warunków przechowywania żywności pochodzenia roślinnego i zwierzęcego.

    • Prowadzący: dr Izabella Kwaśniewska-Karolak
  • Seminarium dyplomowe
    Seminarium dyplomowe
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Błaszczyk
    • Prowadzący: dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
  • 05 15 0052 05 - Wymagania jakościowe dla surowców i produktów spożywczych
    05 15 0052 05 - Wymagania jakościowe dla surowców i produktów spożywczych
    • Prowadzący: dr inż. Aneta Antczak-Chrobot

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology