Skip to main content

WIKAMP BiNoŻ

WIKAMP BiNoŻ

  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
  • Home

Navigation

  • Home

Main page menu

  • BINOZ
  • Employee area
  • Students area
  • WIKAMP assistance
  • Courses
  • Internal rules of law
  • University Information
  • Register Your problem

Przedmioty obieralne

  1. Home
  2. Courses
  3. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  4. Studia stacjonarne I stopnia
  5. Przedmioty obieralne
  • Projektowanie żywności nowej generacji
    Projektowanie żywności nowej generacji
    • Prowadzący: dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
  • Produkcja żywności ekologicznej
    Produkcja żywności ekologicznej

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Maciej Wojtczak
  • Zasady dobrej praktyki laboratoryjnej
    Zasady dobrej praktyki laboratoryjnej

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk
  • Analiza bioaktywnych składników żywności
    Analiza bioaktywnych składników żywności

    Opis przedmiotu:

    w wersji polskiej - TUTAJ
    w wersji angielskiej - TUTAJ

    • Prowadzący: dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk

Politechnika Łódzka

ul. Żeromskiego 116
90-924 Łódź
NIP: 727 002 18 95

Centrum E-Learningu

Main page of CEL
Location
Work hours


WIKAMP technical support
bok@edu.p.lodz.pl
+48426312806

Useful links

  • Main page of TUL
  • Library of TUL
  • E-mail
  • WebDziekanat
  • Office
  • VirTUL
Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Researchgate VK.com

Get the mobile app

Wikamp assistance
You are not logged in. (Log in)
The Wikamp platform is based on Moodle
The Wikamp platform is developed and maintained by E-learning center of the Lodz University of Technology